2015. május 19., kedd

Úgyis elkapsz! ☆ Prológus

Nos hát, sziasztok, mint ígértem meghoztam nekem reggel a prológust. Nem számítottam rá, hogy ekkora sikere lesz a blognak...
Jó olvasást!

A fiú és a lány idegesen, egymás kezét szorongatva álltak az ágyak mellett. Körülöttük emberek rohangáltak, az egyik a monitorokat ellenőrizte, a másik az infúzióval csinálta ugyanazt, a harmadik pedig a parancsokat osztogatta. Haja rövidre volt nyírva, jobb szeme előtt egy lencse volt a bárónak. 
- Nyugodj meg, minden rendben lesz! - súgta a fiú a lánynak.
- Tudom, Pietro...
- Akkor miért remegsz, Wanda? 
- Csak egy kicsit ideges vagyok... - túrta hátra hullámos tincseit, majd a bátyja felé fordult, és szorosan átölelte.
Pár évvel ezelőtt vesztették el a szüleiket, a polgárháború idején - egy bomba vitte el őket az élők sorából. Ez idő után elég hányatott volt a sorsuk, most pedig egy kísérleten vesznek részt önként. Az idősebb Maximoff a füle mögé tűrte a haját, átragadt rá a húga idegessége. Nincs semmi garancia arra, hogy túlélik, azt sem tudják, mit tesz velük a szérum. A New Yorkban történt invázióból szerezték meg a HYDRA emberei a jogart, és abból kotyvasztottak valamit.
- Gyertek! - szóltak nekik.
Lekötözték őket egy-egy ágyra, majd a jobb kézfejükön lévő artériába bökték az infúzióstűt. Még utoljára egymásra pillantottak. Pietro elfújta a szemébe lógó barna hajszálakat, Wanda is hasonlóan cselekedett. Bólintottak, és várakozóan a körülöttük állókra néztek. Elindították a kék és a piros színű folyadékot: már nincs visszaút. Üvöltöttek a szokatlan fájdalomtól, vonaglottak a kíntól, de a szoros szíjak nem engedték őket. Izmaik megfeszültek, testük összerándult, arcuk fájdalmas grimaszt öltött. Aztán nem mozdultak. Lecsukott szemmel feküdtek az ágyakon, elernyedt végtagokkal. Eleresztették őket, majd a bokájuknál, és a hónaljuknál megfogva bezárták őket külön-külön egy-egy üvegcellába. 
Pár nap után tértek csak magukhoz, más emberekként. Furcsának találták a körülöttük lévő dolgokat - bár ők is furcsák voltak: Pietro mindent lassúnak vélt, míg egy kívülálló őt látta szupergyorsnak. Wanda pedig maga volt a furcsaság - tárgyakat mozgatott, és embereket manipulált.
Két emberi fegyver.

11 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik!! *-* Remélem gyorsan folytatod!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy tetszik a prológus! :) Pár nap, és ki fog kerülni az első rész!

      Törlés
  2. Biztos, hogy követni fogom a blogot*-* 1. Imádom a bosszúállókat 2. Nagyon jól írsz😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a dicséretedet! (Ki nem imádja a Bosszúállókat?)

      Törlés
  3. Szia,
    teljesen megfogott a prológusod. Feliratkozom én is és remélem nagyon izgalmas lesz.
    Puszillak, Kitti 💟

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy tetszik!
      Puszillak én is: DL.

      Törlés
  4. Én is feliratkozok, mert nagyon érdekel a folytatás, főleg, hogy tetszik a stílusod :>

    VálaszTörlés
  5. Szia, kedves Dérlepke!

    Nagyon megtetszett már maga az ötlet, hogy róluk írsz, és már a prológussal beloptad magad a szívembe. Már feliratkozóként tértem ide vissza. (: *hamarosan ugyanitt találkozunk az első fejezet bejegyzés alatt*
    +London -> Madam Tussauds -> Marvel részleg, ami után a mozi is található (!!) Hulk, Amerika kapitány, Vasember, Sólyom - mind megtalálható. ^^ és még adnak Marvel-es '4D' vagy '5D'-s mozit ott. <3

    Ölel, Virág

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Virág!

      Nagyon örülök, hogy tetszik! az első fejezetet úgy döntöttem, hogy átírom egy részét, de reményeim szerint pár nap múlva ki fog kerülni :)

      Ölellek, DL

      Törlés